Cezary Gemza

Przewodniczący struktur miejskich Sojuszu Lewicy Demokratycznej w Pułtusku. Radny Rady Miejskiej w Pułtusku.

Mam 32 lata. Urodziłem się i wychowałem w Pułtusku. Z wykształcenia jestem politologiem (ukończone studia wyższe magisterskie), aktualnie kończę studia podyplomowe z zakresu kurateli sądowej. Pracę zawodową rozpocząłem w 1997r. jako pracownik fizyczny przy produkcji okien PCV, natomiast od 1998r. zatrudniony jestem w Sądzie Rejonowym w Pułtusku w III Wydziale Rodzinnym i Nieletnich, obecnie na stanowisku starszego sekretarza sądowego. Pełnię także funkcje społeczne jako: kurator sądowy dla dorosłych w Zespole Kuratorskiej Służby Sądowej oraz Przewodniczący Rady Rodziców w Przedszkolu Miejskim nr 5 w Pułtusku. Wolne chwile to przede wszystkim Rodzina i … piłka nożna.

Jestem żonaty, mam dwóch synów: 6-letniego Gerarda i 4-miesięcznego Maurycego. Żona Beata, rodowita pułtuszczanka, z wykształcenia pedagog resocjalizacyjny, pracuje z osobami niepełnosprawnymi intelektualnie i chorymi psychicznie w Domu Pomocy Społecznej. Syn Gerard uczęszcza do przedszkola, gra w piłkę nożną, tańczy. Syn Maurycy jest na etapie zapoznawania się z otaczającym światem :)

* wszystkie pola są wymagane

• B
  • C